Жените Победуваат

“Жените победуваат” е проект поддржан преку  програмата за грантови на Комисијата за Демократија на Амбасадата на САД во Македонија. Овој проект ќе  биде имплементиран во рок од осум месеци, во текот на кои дваесет жени претприемачи или жени на лидерски позиции во компаниите во Пелагонискиот регион ќе се едуцираат и воедно ќе имплементираат иновации во нивните компании.

Регистрирај Се

Распоред на консултации

Новости

10 април

Dr. Temt Beauty Center иновира

„Природната убавина во секоја возраст“ беше настанот кој се одржа во Dr. Temt центарот за...
12 март

Искуство на учесничките – Снежана Јосифоска

Пред сè морам да кажам дека овој проект во секој поглед беше од многу голема...
12 март

Глобален самит на жени лидери во Македонија

Од 17-ти до 19-ти февруари во Скопје беше организиран првиот Глобален самит на жени лидери...
9 март

Мислења од корисниците за GETComInfo

Одличен начин на Интернет промоција за мојата фирма. Преку мобилната апликација можам да дојдам до...

Медиумска библиотека

Во нашата Медиумска библиотека имате можност да ги погледнете фотографиите, видеата и публикациите од проектот. Овие материјали ќе бидат објавувани редоследно според комплетирањето на активностите од проектот.

Контакт

Адреса

Кленоец бр. 3 Битола

Телефон

078 33 40 29

Емаил

getinnovationbitola@gmail.com